Stresscoaches met een passie voor hun vak

De coaches van DialoogPlus leren u technieken om snel en gemakkelijk uw stress te verminderen. Zo houdt u in alle situaties het hoofd koel en kunt u doelgerichter communiceren.

Karin

Karin is een empathische, enthousiasmerende en authentieke stresscoach die in haar vrije tijd danst, leest, en geniet van de kleine momenten. Haar motto? All you need is you within you. Karin helpt mensen om zich beter in hun vel te voelen. Zo komen ze tot meer en betere sociale interactie, openheid en begrip voor elkaar. En dat zijn belangrijke pijlers om goed samen te werken en samen te leven. Ze is als stresscoach gespecialiseerd in EFT, TRE en hartcoherentie.

Karin heeft meer dan twintig jaar ervaring met vaardigheidstrainingen in communicatie, conflicthantering en agressie. Ze merkte dat er iets extra nodig was en specialiseerde zich in stressreductie. Wanneer mensen overspoeld worden door emoties, spelen ze hun vaardigheden tijdelijk kwijt. Met DialoogPlus wil ze daarom samen met Jo Huylebroek de missing link zijn om mensen via efficiënte technieken te helpen in lastige omstandigheden goed met hun emoties om te gaan.

DialoogPlus biedt haar de mogelijkheid om intens met mensen samen te werken en hen op die manier te helpen om meer grip te krijgen op zichzelf en de situatie. Zo hebben ze meer comfort en plezier in het leven en verhoogt hun levenskwaliteit.

mkdf-team-image
Karin Nolmans
Zaakvoerder

Jo

Jo is een creatieve, onbevangen en enthousiaste stresscoach. Zijn vrije tijd besteedt hij aan schrijven, muziek en fotografie. Back to basics is zijn filosofie. Hij wil mensen stimuleren en aansturen om zichzelf beter te begrijpen en bewuster met hun stress om te gaan. De grote verscheidenheid tussen de mensen en groepen die hij begeleidt, vindt hij verrijkend.

Jo heeft meer dan twintig jaar ervaring als trainer en stresscoach in communicatie en stressreductie, gaf bijna tien jaar les in de lerarenopleiding en is gespecialiseerd in TRE en hartcoherentie. Hij houdt ervan om de dingen toegankelijk, laagdrempelig en tastbaar te maken en leert mensen technieken die ze gemakkelijk in de praktijk kunnen toepassen. Zo worden ze completer en krijgen ze meer vat op zichzelf, ook in moeilijke situaties.

Mensen goed leren omgaan met hun stress geeft hem veel voldoening. Het maakt hun leven gemakkelijker en aangenamer en doet hen groeien. Daardoor staan ze sterker, positiever en veerkrachtiger in het leven. Dat besef geeft Jo een goed gevoel, omdat hij zo zijn steentje bijdraagt tot een betere samenleving.

mkdf-team-image
Jo Huylebroeck
Zaakvoerder

Wilt u meer weten over deze gepassioneerde stresscoaches?

Neem dan gerust contact op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.