Burn-outpreventie

Uw stress verminderen en een burn-out voorkomen? Dat doet u met de technieken van DialoogPlus. Met een efficiënt en duurzaam resultaat!

Perfectionisme, een hoge werkdruk of een persoonlijke of professionele tegenslag. Het zijn maar enkele factoren die kunnen leiden tot een extreem hoog stressniveau met een burn-out tot gevolg. Want iedereen heeft zijn limiet. Ga je even in het rood? Geen probleem. Zit je in een situatie van aanhoudende extreme stress? Dan moet je ingrijpen om een burn-out te voorkomen.

Persoonlijke tools voor burn-outpreventie

DialoogPlus reikt je persoonlijke tools en vaardigheden aan die je spontaan en permanent leert gebruiken. Zo ga je beter om met interne en externe stressfactoren. En kun je een burn-out voorkomen. We hebben in onze aanpak aandacht voor het mentale én fysieke aspect en hanteren technieken die je geest en je lichaam stimuleren om goed met je stress om te gaan.

Sneller herstellen na een burn-out

Onze aanpak is ook geschikt om een burn-out snel en met minder kans op hervallen te behandelen. Dankzij onze technieken recupereer je sneller en versterk je jouw algemeen welzijn.

Herkenbaar?

Een structurele aanpak op bedrijfsniveau

DialoogPlus maakt het je als werkgever gemakkelijker om knelpunten op te sporen en bespreekbaar te maken. En met een realistische planmatige aanpak kun je een burn-out mee helpen voorkomen.

Werknemers na een burn-out integreren vraagt om een stappenplan ‘werkhervatting’. DialoogPlus staat voor je klaar om mee te denken over wat je concreet kunt doen om het risico op herval te beperken.

Wil je meer weten over hoe je een burn-out kunt voorkomen?

Neem dan gerust contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie