Vormingen voor kindbegeleiders

Ben je kindbegeleider en heb je last van stress of wil je beter communiceren? Of zoek je spelaanbod om kinderen te helpen ontwikkelen? Ontdek dan de vormingen voor kindbegeleiders van DialoogPlus.

Meer succes en plezier met je professionele uitdagingen!

Kindbegeleider, geen nine-to-fivejob

Je job als kindbegeleider stopt niet als het laatste kind naar huis is. Ook na je werkuren laten de kinderen je niet los. Want je wilt hen en hun ouders niet ontgoochelen. Dus blijf je in de weer met spelvormen en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bovendien veranderen je taken snel, vragen ouders veel communicatie en moet je samenwerken in je team met respect voor verschil in karakter, mening en generatie.

Het resultaat? Stress. En daardoor functioneer je niet optimaal en ervaar je minder professionele voldoening en plezier dan je zou willen.

 


Vorming voor kindbegeleiders rond deze thema's

DialoogPlus biedt je vormingen rond deze thema’s aan op maat van kinderbegeleiders.

Je kiest voor:

  1. Verbindende communicatie  
  2. Stress en welbevinden

 

Het resultaat van onze vormingen? Je gaat de uitdagingen van je job met succes en plezier aan!

DialoogPlus biedt je vormingen rond deze thema’s aan op maat van kinderbegeleiders.

DialoogPlus werkt ervaringsgericht en speelt in op de diverse noden en behoeften van elk team. We merken dat, verandering, dan pas kan, indien de deelnemers voldoende tijd en ruimte krijgen om te ‘leren’ en de vaardigheden eigen te maken. We willen echt verandering mee mogelijk maken en vandaaruit kiezen we, om voorlopig alleen nog in te gaan op de vraag voor dagopleidingen. Het aantal uren daarin is afstembaar maar we geven geen ‘lezingen’ of kleine dagdeelopleidingen.

Omdat deze medewerkers, meer dan ooit nood hebben op hersteltijd (vrije tijd), verkiezen we om alleen vormingen aan te bieden, binnen hun werkuren.


Wil je meer informatie over onze vormingen, subsidies of heb je specifieke vragen voor jouw teambegeleiding?
Neem dan contact met ons op.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie