Onze missie en visie

Je veerkracht verhogen en doeltreffend communicerern.

Missie

DialoogPlus wil mensen beter leren omgaan met hun eigen stress en die van anderen. Zo bereiken we dat ze beter functioneren en communiceren in een professionele én persoonlijke context. Het is ons doel om mensen meer plezier, kwaliteit en rendabiliteit in hun werk te laten ervaren door de impact van stress te verminderen. Door onze efficiënte technieken helpen we stress verminderen bij bedrijven. We willen hun eigen welbevinden en draagkracht verhogen en ziekte voorkomen. Via stresstrainingen en stresscoaching op maat leren we hen om stresstechnieken te integreren die hun efficiëntie verhogen en hen in staat stellen om ook in moeilijke situaties succesvol te communiceren met hun collega’s en klanten.

Visie

In onze huidige maatschappij heeft stress een hoge impact op mensen. Ziekte, burn-out en conflicten zijn hierdoor een dagelijkse realiteit. DialoogPlus wil het welbevinden en de veerkracht van mensen verhogen, waardoor werkbaar werk echt haalbaar wordt. Door de praktische tools en stresstechnieken die we aanreiken, handhaven mensen zich beter in een maatschappij die voortdurend verandert en veel flexibiliteit vraagt. Dankzij onze aanpak is de communicatie tussen mensen beter op elkaar afgestemd en functioneren mensen efficiënter. Zo worden groeidoelstellingen in bedrijven gemakkelijker gehaald. We nemen graag het voortouw om vanuit de recente neurologische ontwikkelingen op het vlak van stress en werkdruk, een sterk aanbod te verzekeren. Dat moet mensen in de situaties van elke dag tot krachtige werknemers of ondernemers maken en hen helpen de juiste balans tussen werk en gezin te vinden.

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie