Stresspreventie en doelgericht communiceren

Wil je verandering? Ga dan op weg. voet voor voet, stap voor stap, dag na dag. En merk vooruitgang.

Een vorming op maat van elke doelgroep.

DialoogPlus is gespecialiseerd in vormingen op maat die voldoen aan de behoeften van vier doelgroepen:

Vormingen die medewerkers van ondernemingen leren goed omgaan met stress zodat ze ook in stressvolle situaties efficiënt werken en verbindend communiceren.

Meer info

Vormingen waarin zorgmedewerkers leren om ook in moeilijke situaties en omstandigheden rustig, correct en respectvol in verbinding te blijven met hun cliënten.

Meer info

Vormingen die zelfstandigen en vrije beroepers helpen om hun stressfactoren te herkennnen, hun stress te verminderen en hun werkplezier te verhogen en klantvriendelijk te communiceren.

Meer info

Vormingen rond specifieke thema's waarbij kindbegeleiders leren hoe ze hun professionele uitdagingen met meer succes en plezeier kunnen aangaan vind je op DialoogPlus-kinderopvang.

Meer info
Trainingen

Doelgerichte aanpak

DialoogPlus streeft er in al zijn vormingen naar om de negatieve invloed van stress te beperken en de communicatie tussen mensen doelgerichter te maken. Zo helpen we je om meer plezier te beleven en meer rendement te halen uit alles wat je doet.

Uniek concept

Om ons streefdoel te bereiken, hebben wij een unieke aanpak ontwikkeld om met stress om te gaan. We spelen met ons aanbod rond communicatie, stressreductie  en burn-oupreventie concreet in op de verschillende behoeften en verwachtingen van elke doelgroep.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie