Stress verminderen in bedrijven

Wil je de stress van je medewerkers verminderen of wil je ze beter laten communiceren? Kies dan voor een training op maat van je bedrijf door DialoogPlus.

Een werknemer die zich goed voelt, is veerkrachtig en flexibel. En een werknemer voelt zich professioneel goed wanneer hij weinig of geen last heeft van stress en goed weet om te gaan met conflictsituaties en de stress van anderen. Daarom is het belangrijk dat u als bedrijf inzet op het welbevinden van uw werknemers. Want daarmee doet u uw voordeel. Elk jaar verliezen bedrijven geld omdat werknemers door stress of moeilijke professionele relaties en situaties niet optimaal presteren, of uitvallen.

Problemen voorkomen in uw bedrijf door stress te verminderen

Door proactief te werken en aandacht te besteden aan stressreductie, burn-outpreventie, en conflicthantering en communicatie, verhoogt u de veerkracht en efficiëntie van uw werknemers en dus de rentabiliteit van uw bedrijf. Kunnen uw werknemers hun interne en externe stressfactoren herkennen en met de juiste technieken hun stress verminderen? Dan voorkomt u problemen.

Efficiënte werknemers zonder stress

DialoogPlus organiseert trainingen en coachings voor grote bedrijven en kmo’s die bewust werk willen maken van werkbaar en blijvend haalbaar werk. We leren werknemers technieken aan waarmee ze hun stress kunnen verminderen. De focus in ons concept? Werknemers efficiënter laten omgaan met de stress van zichzelf en anderen zodat ze in elke situatie correct communiceren en juist handelen. Het resultaat? Werknemers die zich goed in hun vel voelen, vlot samenwerken en hun volledige potentieel gebruiken.

Wil je de stress in je bedrijf verminderen? Neem dan contact met ons op.
Vraag je intakegesprek met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.