Stress verminderen bij zelfstandigen

Bent u een zelfstandige ondernemer of vrije beroeper? Met ons aanbod vermindert u uw stress en verhoogt u uw werkplezier.

Ontdek de stressreducerende technieken en coachings van DialoogPlus

Als zelfstandige ondernemer of vrije beroeper komt u altijd tijd tekort. U bent dag en nacht in de weer voor uw klanten. Want die eisen veel en u wilt hen niet ontgoochelen. Het tempo dat u zichzelf oplegt, is nauwelijks vol te houden. Tijd om even op adem te komen is er niet. U slaagt er niet in om afstand te nemen en uw zaak los te laten. Het resultaat? U hebt last van chronische stress. Het gevolg? U bent moe en prikkelbaar, en hebt almaar minder plezier in uw werk. Herkenbaar? Dan is het tijd om uw chronische stress doelgericht te verminderen.

Training op maat, open aanbod of coaching

Wilt u uw chronische stress aanpakken en ontdekken hoe u uw interne en externe stressfactoren herkent en doelgericht aanpakt? Dan hebt u drie mogelijkheden:

Training op maat:

Samen met uw medewerkers of collega-ondernemers volgt u een training stressreductie die wij volledig op basis van uw behoeften en verwachtingen uitwerken.

Open aanbod:

U schrijft zich in voor een van de trainingen in ons open aanbod. Zo ervaart u hoe u de stress op uw werk kunt houden, zodat u na een zware werkdag, toch opgeruimd naar huis kunt.

Individuele coaching:

Onze coachings zijn er voor iedereen die interesse heeft om individueel of in duo zijn stress te verminderen. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een eenmalige sessie of stapt u in een traject. Elke coaching start met een intakegesprek dat uw behoeften en mogelijkheden in kaart brengt. U krijgt dus altijd een begeleiding die volledig is aangepast aan uw verwachtingen.

Vind de juiste balans en geef chronische stress geen kans.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.