Stress verminderen bij zelfstandigen

Ben je een zelfstandige ondernemer of vrije beroeper? Met ons aanbod groeit je veerkracht en krijg je meer plezier in je werk.

Meer werkplezier en minder chronische stress? Ja, dat kan!

Een hectisch bestaan, daar ken je als zelfstandige ondernemer of vrije beroeper alles van. Want je bent voortdurend in de weer om je klanten de beste service te bieden. Daardoor ren je jezelf voorbij, krijg je last van chronische stress en doe je je job almaar minder graag.

Weer ondernemen met plezier!

Wil je je chronische stress aanpakken en ontdekken hoe je je interne en externe stressfactoren doelgericht aanpakt? Dan heb je drie mogelijkheden:

Training op maat:

Samen met je medewerkers of collega-ondernemers volg je een training stressreductie die wij volledig op basis van jouw behoeften en verwachtingen uitwerken.

Open aanbod:

Je schrijft je in voor een van de trainingen in ons open aanbod. En ervaar hoe je werkstress op het werk laat en opgeruimd naar huis kunt.

Individuele coaching:

Onze coachings zijn er voor iedereen die interesse heeft om individueel of in duo zijn stress te verminderen. Afhankelijk van je wensen kies je voor een eenmalige sessie of stap je in een traject. Elke coaching start met een intakegesprek dat jouw behoeften en mogelijkheden in kaart brengt. Je krijgt dus altijd een begeleiding die volledig is aangepast aan jouw verwachtingen.

Vind de juiste balans en geef chronische stress geen kans.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie