Doelgericht je stress verminderen met de hulp van een stresscoach

Zoek je een stresscoach die je doeltreffende technieken leert om je stress te verminderen? Kies dan voor de coachings van DialoogPlus en kom tot rust.
vragen

Antistresstechnieken om helemaal tot rust te komen en in elke situatie correct te handelen

“Ik voel dat ik mijn limiet stilaan bereikt heb. Ik zit privé en professioneel in een ratrace en slaag er niet meer in om te ontspannen. Ik voel de stress opbouwen in mijn lichaam en reageer niet meer zoals anders. Daarstraks ben ik nog voor een onbenulligheid uitgevlogen tegen een collega. Zo kan het niet verder.Er moet iets veranderen of het loopt binnekort helemaal mis.”

Axel, 46 jaar, Hr-manager.

Persoonlijke begeleiding

Stress heeft een negatieve impact op je dagelijkse functioneren, je gezondheid en je geluksgevoel. Voel je dat de emmer stilaan vol raakt? Neem dan actie en laat je persoonlijk begeleiden door een stresscoach van DialoogPlus om doelgericht je stress te verminderen en rust te vinden in je jachtige bestaan.

Efficiënte antistresstechnieken

Je stresscoach leert je tijdens individuele of duosesssies efficiënte antistresstechnieken aan. Zo kun je in stressvolle situaties je innerlijke rust bewaren, zodat je altijd juist reageert en blijft functioneren. Heb je al voorkennis over stressreductie? Dan neemt je stresscoach je mee naar het volgende niveau.

Eenmalig of in trajectvorm

Afhankelijk van je behoeften volg je een eenmalige sessie of kies je voor een traject. Elke coaching start met een intakegesprek waarin we je wensen en mogelijheden in kaart brengen. Je bent dus altijd zeker van een begeleiding die volledig aangepast is aan je verwachtingen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie