Uw persoonlijke stresscoach

Zoekt u een stresscoach die u doeltreffende technieken leert om uw stress te verminderen? Kies dan voor de coachings van DialoogPlus en kom tot rust.
Coaching

Persoonlijke stresscoach

Krijgt u graag persoonlijke begeleiding om uw stress te verminderen? Werkt u het liefst op individuele basis of in duo, met een stresscoach? Of hebt u een groepsworkshop gevolgd en wilt u een stapje verdergaan door te kiezen voor individuele opvolging? Dan zijn de coachings van DialoogPlus precies wat u nodig hebt.

Stress verminderen

Samen met een van onze stresscoaches pakt u uw stress doelgericht aan. U leert stresstechnieken om in stressvolle situaties uw innerlijke rust te bewaren, zodat u altijd juist reageert en blijft functioneren. Hebt u al enige voorkennis over stressreductie? Dan neemt uw stresscoach u mee naar het volgende niveau.

Eenmalig of in trajectvorm

Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een eenmalige sessie of stapt u in een traject. Elke coaching start met een intakegesprek dat uw behoeften en mogelijkheden in kaart brengt. U krijgt dus altijd een begeleiding die volledig is aangepast aan uw verwachtingen.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.