Stress verminderen

Efficiënt omgaan met stress? Dat doe je met de technieken om je stress te verminderen van DialoogPlus.

Welke job je ook uitoefent, de kans is groot dat je in je professionele leven te maken krijgt met stress. Wil je goed blijven functioneren en communiceren? Dan moet je juist met je stress leren omgaan. Slaag je daarin? Dan houd je in alle omstandigheden grip op jezelf en je situatie.

Efficiënte technieken voor stressreductie

In onze vormingen gebruiken we verschillende technieken om je efficiënt met je stress te leren omgaan en werken daarbij op het cognitieve, emotionele en fysieke niveau. Onze sleutelwoorden? Zelfredzaamheid en duurzame gedragsveranderingen om stress te reduceren. Zo houd je in elke situatie het hoofd koel, en reageer en communiceer je juist, ook wanneer stress en emoties je overspoelen.

Stress verminderen: omgaan met interne en externe stressfactoren

Je stress is niet alleen het gevolg van de doelstellingen die je jezelf oplegt of de hoge verwachtingen waaraan je denkt te moeten voldoen. Hij kan ook ingegeven zijn door de stress van de personen met wie je in contact komt of de lastige situaties waarin je je bevindt. Daarom focussen wij in onze aanpak op interne én externe stressfactoren.

Herkenbaar?

Vragen over stress verminderen?

Neem dan gerust contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie