Stressreductie

Efficiënt omgaan met stress? Ontdek de stressverminderende technieken en efficiënte coachings van DialoogPlus.

Efficiënte technieken voor stressreductie

We gebruiken verschillende technieken om u efficiënt met uw stress te leren omgaan en werken daarbij op het cognitieve, emotionele en fysieke niveau. Onze sleutelwoorden? Zelfredzaamheid en duurzame gedragsveranderingen om stress te reduceren. U leert in elke situatie goed omgaan met uw stress en het hoofd koel houden. Zo reageert en communiceert u juist, ook wanneer stress en emoties u overspoelen.

Stressreductie: omgaan met interne en externe stressfactoren

Uw stress is niet alleen het gevolg van de doelstellingen die u zichzelf oplegt of de hoge verwachtingen waaraan u denkt te moeten voldoen. Ze kan ook ingegeven zijn door de stress van de personen met wie u in contact komt of de lastige situaties waarin u zich bevindt. Daarom focussen wij in onze aanpak op interne én externe stressfactoren.

 

Of u nu een ondernemer of vrije beroeper bent, een job als werknemer of bedrijfsleider in een kmo of grote onderneming uitoefent, of actief bent in de zorgsector: de kans is groot dat u te maken krijgt met stress. Wilt u goed blijven functioneren en communiceren? Dan moet u juist met uw stress leren omgaan. Slaagt u daarin? Dan houdt u in alle omstandigheden grip op uzelf en uw situatie. Het gevolg? U hebt meer plezier in uw werk, bent efficiënter en voelt u beter in uw vel.

Vragen over stressreductie?

Neem dan gerust contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.