Wat doen we

Wilt u leren hoe u efficiënt met uw stress moet omgaan of conflictsituaties moet aanpakken? Kies dan voor de trainingen en coachings van Verminder Stress.

Drie expertisedomeinen

DialoogPlus is gespecialiseerd in stressreductie, burn-outpreventie, en conflicthantering en communicatie. Daarnaast hebben we veel ervaring in traumabegeleiding en herstel na een schokkende ervaring.

Belemmert stress u om optimaal te functioneren en communiceren in professionele situaties? Ontdek dan hoe u uw interne en externe stressfactoren herkent en overwint. Zo krijgt u meer grip op uzelf en uw situatie.

Meer

Hebt u hulp nodig om uw jachtige bestaan vol te houden? Voelt u dat u afstevent op een burn-out? Verminder dan uw stress en herstel de balans met de persoonlijke tools van Verminder Stress. Zo voorkomt u een burn-out.

Meer

Nooit meer de frustratie van een ‘dat had ik moeten zeggen’-gevoel ervaren? Gemakkelijker de weg naar de juiste woorden vinden en het correcte gedrag stellen in conflictsituaties? Ontdek dan onze trainingen en coachings ‘Conflicthantering en Communicatie’.

Meer
Prestatielevel

Topprestaties

Actief deel uitmaken van de huidige samenleving is niet evident. Je moet in je privéleven en op de werkvloer topprestaties leveren, want je wil je werk met je gezin combineren én jouw persoonlijke en professionele ambities realiseren. Daardoor moet je omgaan met een hoge werkdruk, samenwerken met anderen die ook in die ratrace zitten, en voortdurend waken over jouw work-life balance. Het gevolg? Je krijgt stress, voel je gefrustreerd of futloos en weet niet meer wat je moet doen. Worst case? Je stevent af op een burn-out.

Praktische trainingen en coachings

Voel je je niet goed in je vel? Presteer je ondermaats? Of heb je het gevoel dat je niet langer de partner, ouder, werknemer of baas bent die je kunt en wilt zijn? Dan bieden onze laagdrempelige, praktische trainingen en coachings voor jou een oplossing. We leren je hoe je op de juiste manier kunt omgaan met je stress, hoe je een burn-out voorkomt en hoe je positief reageert en communiceert in conflictsituaties. Wat de oorzaken van stress ook zijn, met onze technieken word je veerkrachtiger, verhoog je je welbevinden en leer je de controle houden. Kortom: je houdt de grip op jezelf en de situatie.
Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie