Wat doen we

Wilt u leren hoe u efficiënt met uw stress moet omgaan of conflictsituaties moet aanpakken? Kies dan voor de trainingen en coachings van Verminder Stress.

Drie expertisedomeinen

Verminder Stress is gespecialiseerd in stressreductie, burn-outpreventie, en conflicthantering en communicatie. Daarnaast hebben we veel ervaring in traumabegeleiding en herstel na een schokkende ervaring.

Belemmert stress u om optimaal te functioneren en communiceren in professionele situaties? Ontdek dan hoe u uw interne en externe stressfactoren herkent en overwint. Zo krijgt u meer grip op uzelf en uw situatie.

Meer

Hebt u hulp nodig om uw jachtige bestaan vol te houden? Voelt u dat u afstevent op een burn-out? Verminder dan uw stress en herstel de balans met de persoonlijke tools van Verminder Stress. Zo voorkomt u een burn-out.

Meer

Nooit meer de frustratie van een ‘dat had ik moeten zeggen’-gevoel ervaren? Gemakkelijker de weg naar de juiste woorden vinden en het correcte gedrag stellen in conflictsituaties? Ontdek dan onze trainingen en coachings ‘Conflicthantering en Communicatie’.

Meer
Prestatielevel

Topprestaties

Actief deel uitmaken van de huidige samenleving is niet evident. U moet in uw privéleven en op de werkvloer topprestaties leveren, want u wilt uw werk met uw gezin combineren én uw persoonlijke en professionele ambities realiseren. Daardoor moet u omgaan met een hoge werkdruk, samenwerken met anderen die ook in die ratrace zitten, en voortdurend waken over uw work-life balance. Het gevolg? U krijgt stress, voelt zich gefrustreerd of futloos en weet niet meer wat u moet doen. Worst case? U stevent af op een burn-out.

Praktische trainingen en coachings

Voelt u zich niet goed in uw vel? Presteert u ondermaats? Of hebt u het gevoel dat u niet langer de partner, ouder, werknemer of baas bent die u kunt en wilt zijn? Dan bieden onze laagdrempelige, praktische trainingen en coachings voor u een oplossing. We leren u hoe u op de juiste manier kunt omgaan met uw stress, hoe u een burn-out voorkomt en hoe u positief reageert en communiceert in conflictsituaties. Wat de oorzaken van uw stress ook zijn, met onze technieken wordt u veerkrachtiger, verhoogt u uw welbevinden en leert u de controle houden. Kortom: u houdt de grip op uzelf en de situatie.
Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.