Open trainingen

Initiatie workshop on line – Hoe laat ik met TRE mijn stress en spanning los? – 8 mei 2020 online.

De stress en spanning die je ervaart door angst, boosheid, verdriet of trauma kan zich onbewust opstapelen in je spieren en leiden tot lichamelijke klachten zoals rug-, schouder- en nekpijn, darmklachten en slapeloosheid. In deze training TRE leer je met Tension & Trauma Release Exercises om je chronische stress en spanning fysiek te ontladen.

Na deze training TRE:

ben je weer helemaal rustig en in evenwicht
voel je je energiek en veerkrachtig
pieker je minder
slaap je beter
heb je minder last van lichamelijke klachten zoals rug-, nek- en schouderpijn of migraine
verminderen je posttraumatische stressstoornissen.

Training TRE praktisch

Voor wie?
Voor iedereen die een manier wil vinden om zijn dagelijkse stress te verminderen, doelgericht aan stressbeheersing te doen of de mogelijkheden van TRE wil ontdekken om zo veerkrachtig te blijven in de dagelijkse omgang met anderen.

Prijs?
125 Euro (incl. btw)

Syllabus inbegrepen.

Waar?
Deze cursus wordt online georganiseerd. Exacte gegevens krijg je nadat je je hebt ingeschreven.

Wanneer?
vrijdag 8 mei 2020 van 10 tot 17 u.

Inschrijven kan via formulier.

Na je inschrijving krijg je via mail een bevestiging dat we je aanvraag tot inschrijving goed ontvangen hebben. Indien je geen bericht krijgt in je mailbox, kijk even bij je spam.

Annuleren?

Je krijgt tot een maand voor de training het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald (min 20 euro administratieve kosten). Annuleer je je deelname minder dan een maand voor de training? Dan is er geen terugbetaling mogelijk. Je kunt wel iemand anders je plaats laten innemen.