Zelfstandige ondernemers en vrije beroepers

TRE – vervolg jaartraject module 3

De TRE vervolgmodule 3 is toegankelijk voor iedereen die module 1 en module 2 al heeft gevolgd en al stappen heeft gezet in het eigen leerproces en de tussentijdse opdrachten.

  • data supervisiemodule 3 : 10 april, 8 mei en 29 mei 2021

Daarna kan je naar module 4, die volgt op : 8-9-10 juli 2021

Prijs

  • 520 euro

Locatie

Leuven in de buurt van het station. Exacte locatie wordt later meegedeeld. Overnachting in de buurt mogelijk.

Indien op 10 april door Covid-19 nog geen locatie kan gereserveerd worden, werken we die dag online.

Beperkt aantal deelnemers, met veiligheid en persoonlijke aandacht

  • Na je inschrijving krijg je via mail een bevestiging dat we je aanvraag tot inschrijving goed ontvangen hebben. Indien je geen bericht krijgt in je mailbox, kijk even bij je spam.

Doel van deze opleiding

Na deze opleiding kan je TRE® als professional inzetten bij het begeleiden van individuen en groepen.

De certifiëringsopleiding tot TRE®-provider is noodzakelijk om TRE® professioneel toe te passen.

Ben je coach, trainer, psycholoog, arts of therapeut en wil je binnen jouw professionele praktijk TRE® inzetten, dan bieden we je deze officieel erkende opleiding aan.

De TRE®-providers worden opgeleid om de TRE®-methode aan te leren  als een zelfhulpmiddel om spanningen en stress op een veilige manier los te laten.  Sommige TRE®-providers integreren de TRE®- methode in een reeds bestaande praktijk.

Deze opleiding is, net zoals in de rest van Europa, de enige officieel erkende TRE®-opleiding georganiseerd volgens de “Global Certification Training”.  Deze certifiëring tot “TRE®-provider” is erkend door de internationale organisatie van David Berceli.  TRE®, LLC.

De opleiding in Vlaanderen wordt gegeven door Karin Nolmans en Jo Huylebroeck en Mariano Pedroza (International Advanced Trainer and representative of David Berceli.  TRE®, LLC.TRE for all, Inc).

 

TRE opleiding programma bevat een groeps- en een individueel traject:

Het groepstraject van deze professionele opleiding bevat 4 Modules: 2 opleidingsmodules en 2 supervisiemodules van telkens 3 dagen:

opleidingsmodule 1 is open voor iedereen, zowel voor professionals als voor je persoonlijke ontwikkeling. Pas na deze module beslis je of je verder wil gaan met de opleiding en schrijf je je in voor de vervolgmodules.

opleidingsmodule 2 geeft inzicht in hoe je TRE® aanbiedt aan individuen en in groepen. Vanuit de visie van Berceli die aanstuurt op zelfregulering en empowerment bouw je stapsgewijs aan je begeleidingkwaliteit.

supervisiemodule 3 : een module waarin praktijkervaringen, in het werken met TRE® met individuen en groepen aan bod komt. Daarnaast is er oefentijd om rond specifieke praktische thema’s door te werken en zo je bekwaamheid in een veilige leeromgeving te vergroten.

supervisiemodule 4 : een module waarin je dieper doorwerkt op cases, ervaringen en diverse praktijksituaties als belangrijke stap naar je eindcertificering. Ook hier is ruimte om thematisch door te werken en  je bekwaamheid te vergroten.

 

Daarnaast doorloop je een persoonlijk traject met individuele supervisies waarin je onder supervisie en op je eigen tempo, je groeiproces kunt doormaken en daarin ondersteuning mag verwachten van je TRE-trainer. Dit bevat:

  • integratie van TRE in je dagelijks leven. Het continu en op regelmatige basis zelf doen van je eigen releaseproces en daarvan nota’s nemen (dagboek) waarin je persoonlijke ervaring en evolutie merkbaar wordt.
  • Een viertal individuele persoonlijke TRE®-sessies bij een Advanced TRE®-provider of een TRE(r)-mentor.
  • Een viertal supervisies bij je TRE®-trainer van een begeleiding van individuen en groepen.
  • Een eindcertificeringssessie onder supervisie van enkele Internationaal erkende Trainers van TRE®
  • Enkele peer-to-peer sessies met collega’s uit deze opleiding waarin je doorwerkt op technieken en essenties.