DialoogPlus, stresscoaches en communicatiecoaches

DialoogPlus biedt ervaren stresscoaches die je helpen om doelgericht je stress te verminderen en rust te vinden in je jachtige bestaan. Zo kan je efficiënte antistresstechnieken aanleren.

De trainers van DialoogPlus leren je technieken en bieden persoonlijke begeleiding bij stressvermindering. Zo houd je in alle situaties het hoofd koel en kan je beter communiceren.

Persoonlijke begeleiding bij stressvermindering

Karin

Karin is een empathische, enthousiasmerende en authentieke trainer en coach die in haar vrije tijd danst, leest, en geniet van de kleine momenten. Haar motto? All you need is you within you. Karin helpt mensen om zich beter in hun vel te voelen. Zo komen ze tot meer en betere sociale interactie, openheid en begrip voor elkaar. En dat zijn belangrijke pijlers om goed samen te werken en samen te leven. Ze is daarnaast als stresscoach gespecialiseerd in EFT, TRE en hartcoherentie.

Karin heeft meer dan twintig jaar ervaring met vaardigheidstrainingen in communicatie, conflicthantering, agressie en coachings van teams op maat. Ze merkte dat er iets extra nodig was en specialiseerde zich in stressreductie. Wanneer mensen overspoeld worden door emoties, spelen ze hun vaardigheden tijdelijk kwijt. Met DialoogPlus biedt ze, samen met Jo Huylebroeck, no-nonsense technieken aan. Zo kunnen mensen in lastige omstandigheden beter met hun emoties omgaan en zo efficiënter communiceren en functioneren.

DialoogPlus biedt haar de mogelijkheid om intens met mensen samen te werken en hen op die manier te helpen om meer grip te krijgen op zichzelf en de situatie. Zo hebben ze meer comfort en plezier in het leven en verhoogt hun levenskwaliteit.

“All you need is you within you”

Karin Nolmans – Zaakvoerder

Jo

Jo is een creatieve, onbevangen en enthousiaste stresscoach. Zijn vrije tijd besteedt hij aan schrijven, muziek en fotografie. Back to basics is zijn filosofie. Hij wil mensen stimuleren en aansturen om zichzelf beter te begrijpen en bewuster met hun stress om te gaan. De grote verscheidenheid tussen de mensen en groepen die hij begeleidt, vindt hij verrijkend.

Jo heeft meer dan twintig jaar ervaring als trainer en stresscoach in communicatie en stressreductie, gaf bijna tien jaar les in de lerarenopleiding en is gespecialiseerd in TRE en hartcoherentie. Hij houdt ervan om de dingen toegankelijk, laagdrempelig en tastbaar te maken en leert mensen technieken die ze gemakkelijk in de praktijk kunnen toepassen. Zo worden ze completer en krijgen ze meer vat op zichzelf, ook in moeilijke situaties.

Mensen goed leren omgaan met hun stress geeft hem veel voldoening. Het maakt hun leven gemakkelijker en aangenamer en doet hen groeien. Daardoor staan ze sterker, positiever en veerkrachtiger in het leven. Dat besef geeft Jo een goed gevoel, omdat hij zo zijn steentje bijdraagt tot een betere samenleving.

“Er is zoveel dat mij verwondert…”

Jo Huylebroeck – Zaakvoerder

Liedteksten als reflectie:

De teksten van Jo’s liedjes weerspiegelen vaak menselijke emoties en zijn doordrenkt van zijn ervaringen als stresscoach en communicatietrainer. Zo creëert hij een brug tussen zijn professionele werk en zijn artistieke expressie.

Je kunt de teksten en liedjes beluisteren op: www.mandarinesmandarijnen.be

Wil je meer weten over DialoogPlus of ontdekken wat wij als stresscoaches en communicatiecoaches voor jouw onderneming of organisatie kunnen betekenen?

TRE Zomerformule

De TRE®-opleiding combineren met je zomervakantie in Frankrijk?

Tijdens het jaar geen tijd om aan zelfzorg te doen? Kom TRE® ontdekken tijdens je vakantie in Frankrijk.

Of wil je de TRE®-methode aanleren voor gebruik binnen jouw professionele context? Na deze module kan je snel doorstromen naar de vervolgmodules

Meer info

Scroll naar boven