Leren omgaan met stress

Emmer vol?

Leid je een jachtig bestaan? Heb je soms het gevoel dat je overspoeld wordt, dat de emmer vol is? Of is het vaak een uitdaging om te voldoen aan alle verwachtingen? Dan is de kans groot dat je vroeg of laat te maken krijgt met stress. En dat heeft een negatieve impact op hoe je functioneert en presteert. Besef dat je levensstijl stress kan veroorzaken en leer je interne en externe stressfactoren identificeren. Want dat zijn de eerste stappen naar stressreductie.

Technieken voor minder stress

Jouw stress kan vele oorzaken hebben. Je wilt perfect zijn in alles wat je doet, ervaart een hoge werkdruk of hebt misschien een traumatische ervaring gehad. Wat de reden ook is: wanneer je last hebt van stress, is het NU tijd om actie te ondernemen. Je moet leren omgaan met stress, zodat je ook in stressvolle omstandigheden goed kunt blijven communiceren en de stress letterlijk uit jouw lijf verdrijft. Hoe je dat doet? Met de technieken van DialoogPlus.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie