Verbindende communicatie

In elke situatie juist reageren

Klap je dicht in conflictsituaties? Reageer je heftig wanneer je onder druk staat? Met onze training conflicthantering en verbindende communicatie zeg en doe je altijd de juiste dingen.

Heldere en eenduidige communicatie is de basis van een goede relatie en een werkbare situatie met de mensen met wie je in contact staat. Maar de juiste woorden uitspreken en juist handelen, is niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet in lastige situaties of bij conflicten.

 

Blijf in verbinding met jezelf: je emoties onder controle

Wanneer de emoties hoog oplopen, neemt je hartslag toe. Dat veroorzaakt een fysieke reactie die je verhindert om helder na te denken. Het gevolg? Je reageert extreem in situaties die je als stresserend ervaart. Bijvoorbeeld door te zwijgen, te beschuldigen of uit te vliegen. Daardoor wordt de moeilijke situatie nog wat moeilijker.

In onze vormingen leer je hoe je in die situaties het hoofd koel houdt en telkens weer de juiste woorden vindt.

Innerlijke rust tijdens het onderhandelen en in conflictsituaties

Slaag je erin om je emoties in stresserende en lastige situaties onder controle te houden? Dan communiceer en reageer je met meer succes. Onze vormingen zijn een combinatie van fysieke technieken om je stress te beheersen en communicatietechnieken. Het resultaat? Je behoudt ook in moeilijke omstandigheden en conflictsituaties je innerlijke rust, je slaagt erin om je kalmte te bewaren en je communiceert op de juiste manier.

Wat zeggen onze deelnemers?

klik op de titels om verder te lezen

Een interview over verbindende communicatie voor artsen:

Wil je bruikbare tips voor een betere communicatie?

Neem dan gerust contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie