Communicatie

Klapt u dicht in conflictsituaties? Reageert u heftig wanneer u onder druk staat? Met onze training conflicthantering zegt en doet u altijd de juiste dingen.

Heldere en eenduidige communicatie is de basis van een goede relatie en een werkbare situatie met de mensen met wie u in contact staat. Maar de juiste woorden uitspreken en juist handelen, is niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet in lastige situaties of bij conflicten.

Blijf in verbinding met uzelf: uw emoties onder controle

Wanneer de emoties hoog oplopen, neemt uw hartslag toe. Dat veroorzaakt een fysieke reactie die u verhindert om helder na te denken. Het gevolg? U reageert extreem in situaties die u als stresserend ervaart. Bijvoorbeeld door te zwijgen, te beschuldigen of uit te vliegen. Daardoor wordt de moeilijke situatie nog wat moeilijker.

In onze trainingen leert u hoe u in die situaties het hoofd koel houdt en telkens weer de juiste woorden vindt.

Innerlijke rust tijdens het onderhandelen en in conflictsituaties

Slaagt u erin om uw emoties in stresserende en lastige situaties onder controle te houden? Dan communiceert en reageert u met meer succes. Onze trainingen zijn een combinatie van hartcoherentie – een fysieke techniek om uw stress te beheersen – en diverse communicatietechnieken. Het resultaat? U behoudt ook in moeilijke omstandigheden en conflictsituaties uw innerlijke rust, u slaagt erin om uw kalmte te bewaren en u communiceert op de juiste manier.

Wilt u bruikbare tips voor een betere communicatie?

Neem dan gerust contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.