Veelgestelde vragen

Wilt u leren hoe u efficiënt met uw stress moet omgaan of conflictsituaties moet aanpakken? Kies dan voor de trainingen en coachings van DialoogPlus

Wie kan er terecht bij Dialoogplus?

Het aanbod van DialoogPlus is gericht op werknemers van grote bedrijven en kmo’s, zelfstandige ondernemers, vrije beroepers en professionals uit de zorgsector (en hun cliënten).

Wat zijn de expertisedomeinen van DialoogPlus?

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van stress, burn-outpreventie, en conflicthantering en communicatie.

Doet DialoogPlus ook aan burn-outbehandeling?

Ja. Onze aanpak en de technieken die we gebruiken versterken het algemene welzijn, leiden tot sneller recupereren en verminderen de kans op hervallen.

Behandelt DialoogPlus ook angsten?

Ja. Onze technieken verminderen stress, ongeacht de oorzaak.

Biedt DialoogPlus maatwerk?

Ja. Aan al onze trainingen en coachings gaat een intakegesprek vooraf, waarin we uw behoeften en verwachtingen in kaart brengen.

Hoe onderscheidt DialoogPlus zich?

Wij onderscheiden ons door onze pragmatische aanpak. Wij focussen niet alleen op de interne stressfactoren en stresserende situaties waarin u zit, maar houden ook rekening met het mogelijke effect dat de stress van anderen op u heeft. We hebben in onze aanpak aandacht voor de cognitieve en fysieke dimensie. Bovendien ligt de focus op zelfregulering. We leren u technieken die u zelf kunt toepassen in stressvolle situaties. Zo houdt u uw stress onder controle en behoudt u grip op uzelf en de situatie

Focust een training of coaching altijd op één techniek?

Nee, afhankelijk van uw wensen en behoeften komen tijdens onze trainingen en coachings verschillende technieken aan bod.

Wat betekent TRE?

TRE staat voor Tension & Trauma Release Exercises. Het is een techniek om via een serie fysieke oefeningen uw stress te verminderen.

Wat betekent EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Het is een techniek om via een combinatie van acupressuur en diepgaande focus negatieve emoties los te laten en uw stress te verminderen.

Wat is biofeedback?

Biofeedback is een methode om via meetapparatuur de fysieke reacties in uw lichaam als gevolg van stress zichtbaar te maken.

Hebt u een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel op of stuur een e-mail

TRE Zomerformule

De TRE®-opleiding combineren met je zomervakantie in Frankrijk?

Tijdens het jaar geen tijd om aan zelfzorg te doen? Kom TRE® ontdekken tijdens je vakantie in Frankrijk.

Of wil je de TRE®-methode aanleren voor gebruik binnen jouw professionele context? Na deze module kan je snel doorstromen naar de vervolgmodules

Meer info

Scroll naar boven