EFT = negatieve emoties loslaten

Wilt u in alle situaties uw negatieve emoties gemakkelijk los kunnen laten en uw stress verminderen? Kies dan voor de stressreducerende techniek EFT.

EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Het is een techniek waarbij gevoelens centraal staan. EFT leert u uw stress verminderen door uw negatieve emoties als gevolg van trauma’s, fobieën, verdriet, woede of lichamelijke klachten los te laten, zodat u emotioneel en fysiek bevrijd bent. Met EFT verdwijnen de negatieve gevoelens die u associeert met slechte ervaringen of situaties. Daardoor behoudt u ook in moeilijke momenten de controle, en hebt u grip op uzelf en de situatie.

Eenvoudig toe te passen

EFT is een combinatie van diepgaande focus en acupressuur. Het is een eenvoudige en efficiënte methode om goed om te gaan met uw emoties in conflictsituaties, uw stress te managen, en uw algemeen welzijn en veerkracht te bevorderen. Wanneer u de techniek beheerst, past u hem gemakkelijk toe, zodra u er behoefte aan hebt.

Wilt u uw stress verminderen met EFT?
Of wilt u meer weten over deze techniek om efficiënt uw negatieve emoties los te laten?

Neem dan contact met ons op.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vakantie met een meerwaarde.

Geniet van TRE® op een vakantie in Frankrijk: een zomerformule om tot rust te komen en energie op te doen.

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?


Meer informatie