TRE – mod 1 – Zomerformule Frankrijk van 14-19 juli 2024.

Wie kan deelnemen?

Ben jij iemand die meestal voor anderen zorgt, als ouder of zorgverlener? Vind je doorheen het jaar de tijd niet om aan zelfzorg te doen? Ben je nieuwsgierig hoe TRE® voor jou werkt? Of zoek je naar een vakantie met een meerwaarde, waarin je vrij en ongebonden, onder mensen toch jezelf kunt zijn?

Deze week staat open voor iedereen, zowel voor professionele als voor persoonlijke ontwikkeling. Elke voormiddag is er cursus. De namiddagen zijn vrij voor je deugddoende vakantie.

Wil je ontdekken hoe TRE® voor jou persoonlijk werkt en je groei ondersteunt, dan is dit een uitgelezen kans. We werken binnen de veiligheid van een kleine groep met zorg en persoonlijke aandacht. Want TRE® is een ideale manier om aan zelfzorg te doen.

Wil je de TRE®-methode ontdekken voor gebruik binnen een professionele context? Na deze module kan je doorgroeien naar de vervolgmodules (zie leertraject).

De vakantieformule:

Data en timing:

De zomerformule begint op zondag 14 juli en eindigt op vrijdag 19 juli 2024

 • zondag 14 juli van 17.30 tot 20 uur.
 • maandag tot vrijdag van 9.30 tot 13 uur.

Je krijgt 6 halve dagen opleiding.

 • Op zondag 14 juli ontmoeten we elkaar om 17.30 uur bij een welkomstdrankje en starten we met een introductiesessie.
 • Van maandag tot vrijdag zijn er elke dag ochtendsessies gepland van 9.30 tot 13 uur.
 • Maandagmiddag, onmiddellijk na de sessie, houden we een brunch waarop je van harte bent uitgenodigd. We brunchen onder de schaduwrijke bomen, op het middeleeuwse dorpsplein van Bélaye.
 • De laatste dag ronden we af om 13 uur.

Locatie:

Bélaye is een prachtig gelegen dorp in het Franse departement Lot en telt 221 inwoners (2004). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Cahors.

De sessies vinden plaats in de gemoderniseerde ontmoetingsruimte van het historische Bélaye.

Bovenop de heuvel geniet je, tijdens de pauzes van de verkoelende wind. Deze accomodatie heeft alle nutsvoorzieningen en er is gratis parking vlakbij. De rest van de dag ben je vrij om de buurt te verkennen, te zwemmen, suppen, roeien, fietsen of terrasjes te doen.

Cursusprijs: 520,- euro

Voor deze prijs van 520,- euro krijg je:

 • Een dagelijkse actieve workshop
 • Persoonlijke begeleiding door 2 ervaren TRE-trainers, gedurende 20 u.
 • Syllabus en cursusmateriaal (breng zelf je matje, kussen en dekentje mee)
 • Ontvangst met welkomstdrankje op zondagavond
 • Kennismakingsbrunch op maandagmiddag
 • Koffie, thee, water, vers fruit en koekjes tijdens de sessies
 • Advies en tips over activiteiten in de omgeving
 • Indien interesse een ochtendlijke stiltewandeling

Vakantie is voor iedereen anders

Het verblijf is niet in deze prijs inbegrepen. Dat kan iedereen naar eigen wensen organiseren.

Sommigen willen graag kamperen of zoeken de vrijheid met een mobilhome. Anderen logeren liever in een knus hotel, een vakantiehuisje of een B&B met zwembad.

Deze streek biedt heel wat mogelijkheden.

Hoe inschrijven?

Je kan inschrijven via het inschrijfformulier hier onder. Het aantal plaatsen is beperkt.

Na je inschrijving krijg je via mail een bevestiging van aanvraag tot inschrijving. Indien je geen bericht krijgt in je mailbox, kijk dan even bij je spam.

Annuleren?
Tot een maand voor de start van de zomerweek krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald, (min 30 euro administratieve kosten). Annuleer je je deelname minder dan een maand voor de startdag? Dan is er geen terugbetaling mogelijk. Je kunt wel iemand anders je plaats laten innemen.

Indien door Covid-maatregelen de grenzen dichtgaan of de zomerweek niet kan plaatsvinden, krijg je uiteraard al je geld terug.

Persoonlijke begeleiding

Jo en Karin zijn beiden internationaal gecertificeerde TRE®-trainers en leiden mensen op om TRE toe te passen in een professionele context.

Met DialoogPlus bieden Karin en Jo, no-nonsense technieken aan. Zo kunnen mensen in lastige omstandigheden beter met hun emoties omgaan en zo efficiënter communiceren en functioneren.

TRE Zomerformule

De TRE®-opleiding combineren met je zomervakantie in Frankrijk?

Tijdens het jaar geen tijd om aan zelfzorg te doen? Kom TRE® ontdekken tijdens je vakantie in Frankrijk.

Of wil je de TRE®-methode aanleren voor gebruik binnen jouw professionele context? Na deze module kan je snel doorstromen naar de vervolgmodules

Meer info

Scroll naar boven