Dit zijn onze klanten

Testimonials

Testimonials

Klik op het onderwerp en lees een testimonial van een van onze klanten.

Spreekangst overwinnen

James de Saeger deed een beroep op de expertise en ervaring van stresscoach Jo Huylebroeck van Dialoogplus en slaagde erin om met hartcoherentie zijn spreekangst te overwinnen. En daarnaast steeds beter, in stressvolle (agressieve) situaties met jongeren, gepast te kunnen blijven handelen.

James: “Op het werk moet ik regelmatig spreken voor een groep. Een heel stresserende ervaring voor mij. In die mate zelfs dat ik fysiek blokkeer en black-outs krijg. Op een beurs zag ik Jo een presentatie geven over hartcoherentie. Ik wist meteen dat die techniek mij zou kunnen helpen om mijn stress onder controle te houden en mijn spreekangst te overwinnen. Ik vroeg onze opleidingsverantwoordelijke de toestemming om de opleiding te volgen en nam contact op met Jo. Ik volgde acht intensieve sessies van telkens één uur.”

Lichaam en geest

De aanpak en het concept van Dialoogplus sloegen aan. “De methodiek van Dialoogplus focust op het lichaam én de geest. In de eerste sessies leerde ik ademhalingstechnieken om mijn lichaam te ontspannen en zo in alle omstandigheden mijn stress onder controle te houden. Daarna pakten we de triggers van mijn stress aan, door te werken aan de verandering van mijn mindset. Dankzij de biofeedback kon ik mijn stress echt visualiseren en dus heel gericht aanpakken. Wanneer ik nu voor publiek moet spreken, voel ik nog wel wat stress, maar ik blokkeer niet meer zo vaak. Ik hoop dat dit effect blijvend is. Jo heeft heel goed werk geleverd.”

Toffe stresscoach

“Jo is bijzonder aangenaam om mee samen te werken. Ik voelde me echt op mijn gemak bij hem en had geen remmingen om open met hem te spreken. Zijn aanpak was op maat en hij voelde goed aan waarmee ik zat. Ik kan alleen maar positief zijn en iedereen zijn diensten aanraden!”

Veelzijdige coach met luisterend oor

Opleidings- en consultancybureau ATI is gespecialiseerd in opleidingen en individuele coachings die mensen inspireren en doen groeien. Het bedrijf werkt met enthousiaste en ervaren trainers die het talent hebben om zich snel in elke situatie, onderneming of organisatie in te leven. Allemaal eigenschappen die stresscoach Karin Nolmans van Verminder Stress definiëren.

Walter Van der Perren, zaakvoerder ATI: “ATI verzorgt vooral opleidingen en coachings voor multinationals en overheidsbedrijven. Kwaliteit en empathie staan centraal in onze aanpak. Daarom werken we alleen samen met coaches die top zijn in hun vak. Karin is een oud-collega van me met heel veel knowhow. Toen ik meer dan tien jaar geleden mijn eigen zaak begon, twijfelde ik dan ook niet om haar te vragen om op freelancebasis opleidingen en coachings voor ons te geven. Ik wist dat ik met haar kwaliteit in huis haalde.”

Veelzijdige coach

“Karin is van vele markten thuis. Ze doet voor ons onder meer trainingsopdrachten rond communicatie, stressvermindering, assertief reageren op lastig gedrag en onderhandelen. Ze bestrijkt dus een zeer groot scala en werkt even efficiënt met topmanagers als met fabrieksarbeiders. Die empathie en flexibiliteit vind ik een van haar grootste troeven.”

Luisterend oor

De aanpak van Karin stelt mensen op hun gemak en brengt hen tot inzichten. “Karin is heel geduldig en een heel goede luisteraar. Daardoor kan ze uitstekend inschatten welke noden de mensen hebben die ze begeleidt. Soms hebben cursisten een zekere weerstand – omdat ze een opleiding moeten volgen van hun baas bijvoorbeeld – maar Karin slaagt er altijd in om ook die mensen te bereiken en te helpen. Kortom: ze is een heel goede coach die er telkens opnieuw in slaagt om resultaten te boeken en mensen persoonlijk en professioneel te doen groeien.”

Wil je net zoals James je stress leren controleren met hartcoherentie?
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.